Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Scandalul din jurul bugetului Capitalei! “Profesioniştii “ casieri Kaufland, Carefour, şef de instalatori …..

Laurentiu Ion, 10 mai 2021, Ora 14:03

  • print
  • |
scandalul-din-jurul-bugetului-capitalei-profesionistii-casieri-kaufland-carefour-sef-de-instalatori-48558-1.jpg BREAKING NEWS

USR a votat împotrivă și a blocat administrația Bucureștiului dintr-un motiv ascuns și perfid. Slugile  lui Vlad Voiculescu s-au arătat nemulțumiți că primarul Nicușor Dan nu vrea să-i lase viceprimarului Horia Tomescu dreptul de a angaja pe cine vrea el fără să fie controlat de nimeni.

În spatele acestei decizii stau pozițiile de membrii ai Consiliilor de Administrație de la spitalele din București. Criticii lui Vlad Voiculescu l-au acuzat tot timpul pe acesta că dorește controlul spitalelor pentru că există grupuri de interese care îl susțin.

Vă prezentăm oamenii care doreau discipolii lui Vlad Voiculescu să-i numească în Consiliile de Administrație de la spitalele bucurestene.

 

Lista “profesionistilor”:

 

 Razvan  Marian Apostol este cea mai șocantă propunere a USR PLUS pentru un post în CA. A fost  șef de echipă de instalatori .În 2004 el și-a înjunghiat prietena în fața unui cămin din cartierul bucureștean Băneasa.

O altă propunere controversată a viceprimarului Tomescu este tânăra Alexandra Flori Căcioianu. Este fiica milionarului Virgil Cacioianu, fostul director al Șantierului Naval Giurgiu. Tatăl ei a devenit cunoscut după implicarea în afacerile interlopului Sergiu Băhăian. Acesta din urmă omora oamenii pe numele cărora trecea firme fantomă și-i turna în beton.

Ea este administrator în Avemar (contracte cu Romsilva, Administrația Porturilor Fluviale, etc).

Când firma fetei avea doi angajați și 97.000 de lei rulaj ea a câștigat surprinzător un contract de 3 milioane de lei de la foștii colegi ai tatălui ei. Acesta nu este singurul contract public al fetei USR.

„Omul nou” propus de USR PLUS să conducă un spital este Aurel Pavel. El a fost patru ani vice-primar UNPR la Mogoșoaia. Alți zece ani a fost consilier local în aceiași localitate și angajat al CJ Ilfov.

Aurel Pavel s-a angajat la Administrația Spitalelor în plin mandat al Gabrielei Firea. El a fost reactivat  de USR după alegerile din 2021. Nu știm dacă omul “JENERALULUI” Gabriel Oprea sau a  ajuns pe listă pus de Vlad Voiculescu sau de Horia Tomescu.

Claudia Pleșan de la DNA pe lista USR

Claudia Pleșan a fost și ea pusă pe lista întocmită de Tomescu pentru numirea în CA-uri la spitalele din București. Femeia are experiență în lumea medicală. Ea este economist și a lucrat la mai multe spitale. Cu toate acestea, alegerea nu este chiar potrivită. Claudia Pleșan a intrat în atenția DNA în scandalul doctoriței cu diplomă falsă de la Spitalul Județean Ilfov.

Propunerea lui Horia Tomescu este în contradicție chiar cu spusele USR referitoare la penalii din funcțiile publice.

Caterincă de studii sau experiență

În afara cazurilor spectaculoase întreaga listă a USR este plină de sincope. Prezentăm punctual propunerile pe care viceprimarul Horia Tomescu dorea să le facă fără să-l întrebe pe Nicușor Dan.

§  Daniela Alina Alexandrescu – 3 ani casieră la Kaufland și 9 luni ca secretară

§  Florin Barbu – un fost comisionar vamal

§  Dimitriu Violeta – fostă șefă la magazinul Romarta. Absolventă de Spiru Haret la 21 de ani de la terminarea liceului.

§  Ionela Cruceru – fostă secretară la Galo Nero. Acolo a avut, conform CV-ului legătură și cu medicina: „Înştiinţam medicului de medicina muncii, DSP şi ITM, cu privire la starea de graviditate a unor angajate” susține ea în CV.

§  Aurelian-Cristian Kitu – 3 ani casier la Carrefour și Pizza Hut și un fel de șef al casierilor Telekom din București.

§  Andreea Popescu – intrată în sistemul medical din postura de Insotitor de bord la Star East Airline. O perioadă a făcut check-in în Dubai.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

04:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară