Stanga
Dreapta

Vreme schimbătoare! Termometrele vor arăta chiar și 20 de grade Celsius

Gabriela M Bogdan, 16 ianuarie 2023, Ora 12:06

  • print
  • |
vreme-schimbatoare-termometrele-vor-arata-chiar-i-20-de-grade-celsius-51391-1.jpg

Meteorologii anunță că în următoarele zile la București se vor înregistra temperaturi de primăvară. Deși suntem la mijlocul lunii ianuarie, termometrele vor arăta chiar și 20 de grade Celsius.

Potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, până marți la ora 8.00, cerul va fi temporar noros la București, iar spre dimineață vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 0...2 grade.

Apoi, până joi, la ora 20.00, vremea se va încălzi semnificativ, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice datei. Maximele vor fi de 14...15 grade în după-amiaza zilei de marți, apoi de 18...20 de grade. Temperaturile minime se vor situa între 5 și 9 grade.

Temporar cerul va avea înnorări și vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilelor de miercuri și joi, au precizat meteorologii.

 

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară