Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Trupele ruse transferă artilerie suplimentară în zonele de frontieră pentru a spori bombardamentele provocatoare ale așezărilor din regiunea Cernăuți

Gabriela M Bogdan, 13 mai 2022, Ora 11:39

  • print
  • |
trupele-ruse-transfera-artilerie-suplimentara-in-zonele-de-frontiera-pentru-a-spori-bombardamentele-provocatoare-ale-a-ezarilor-din-regiunea-cernauti-50646-1.jpg BREAKING NEWS

 

Trupele ruse transferă artilerie suplimentară în zonele de frontieră din regiunea Bryansk pentru a spori bombardamentele provocatoare ale așezărilor din regiunea Cernăuți, informează Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook.

 

Iată ce precizează Statul Major General al Armatei Ucrainei: „Începând cu ora 6:00, pe 13 mai, trupele ruse nu încetează să desfășoare acțiuni ofensive în zona operațională estică pentru a stabili controlul deplin asupra teritoriului regiunilor Donețk, Lugansk și Herson și pentru a menține un coridor terestru între aceste teritorii și Crimeea ocupată temporar.

În același timp, inamicul susține tensiunile din regiunea transnistreană a Republicii Moldova și de pe teritoriul Republicii Belarus.

În direcțiile Volyn și Polissya, inamicul nu a efectuat acțiuni active. Principalele eforturi ale unităților forțelor armate ale Republicii Belarus s-au concentrat pe acoperirea frontierei de stat în regiunile Brest și Gomel.

În direcția Seversky, sunt în curs de desfășurare măsuri pentru a consolida protecția secțiunii frontierei ucraineano-ruse din regiunile Bryansk și Kursk.”

Potrivit Marelui Stat Major, trupele ruse transferă unități de artilerie suplimentare în zonele de frontieră din regiunea Bryansk pentru a spori bombardamentele provocatoare ale așezărilor din regiunea Cernăuți situate în apropierea frontierei de stat a Ucrainei.

„În direcția Slobozhansky, inamicul ia măsuri pentru a regrupa unitățile, reface stocul de muniție și combustibil și lubrifianți pentru a restabili capacitățile ofensive.

În direcția Harkov a acțiunilor ofensive, invadatorii ruși nu au efectuat. Principalele eforturi ale inamicului s-au concentrat pe prevenirea avansului trupelor ucrainene în zona așezării Veselye.”

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară