Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Sorin Cîmpeanu: „Salariile din sistemul de educație au fost plătite”

Gabriela M Bogdan, 17 mai 2022, Ora 11:49

  • print
  • |
sorin-cimpeanu-salariile-din-sistemul-de-educatie-au-fost-platite-50667-1.jpg BREAKING NEWS

 

Ministrul Educației anunță că toate salariile din învățământ au fost plătite. Banii ar fi trebuit să fie virați vineri, dar au avut loc întârzieri din cauza unor erori informatice.

„În urma consultării tuturor inspectoratelor şcolare județene, suntem în măsură să vă informăm că la această oră au fost plătite toate drepturile salariale angajaților din sistemul de educaţie”, a anunțat Sorin Cîmpeanu printr-o declarație depresă.

„Ministerul Educaţiei regretă întârzierile înregistrate din cauza unor erori informatice la nivelul unei instituții care se află în structura altui minister și reiterează susţinerea pentru o salarizare motivantă şi, evident, pentru plata la timp a tuturor angajaţilor din învăţământ. Fără resurse financiare nu se poate imagina o educaţie în spiritul calității și echității”, a mai spus ministrul Educației.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară