Stanga
Dreapta

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, va vizita România săptămâna viitoare

Gabriela M Bogdan, 14 octombrie 2021, Ora 10:42

  • print
  • |
secretarul-american-al-apararii-lloyd-austin-va-vizita-romania-saptamana-viitoare-49496-1.jpg

 

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, va vizita Georgia, Ucraina și România săptămâna viitoare, înainte de a participa la reuniunea miniștrilor apărării din NATO, la Bruxellesul.

„Secretarul apărării american, Lloyd J. Austin III, va vizita România săptămâna viitoare, în cadrul unui turneu care mai include vizite în Georgia și Ucraina, înainte de participarea la reuniunea miniștrilor apărării din statele membre NATO, de la Bruxelles.

România este singura țară membră NATO din cadrul turneului care se încheie cu participarea secretarului apărării la reuniunea miniștrilor apărării din statele membre NATO”, arată un mesaj al Ambasadei SUA la București, transmis pe Facebook.

Turneul a fost anunțat și de purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară