Stanga
Dreapta

Scene șocante la o nuntă din Bragadiru! Un bărbat a fost înjunghiat și a murit, în urma unui scandal

Gabriela M Bogdan, 29 mai 2023, Ora 10:32

  • print
  • |
scene-ocante-la-o-nunta-din-bragadiru-un-barbat-a-fost-injunghiat-i-a-murit-in-urma-unui-scandal-51707-1.jpg

Un bărbat a fost găsit plin de sânge, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din localitatea ilfoveană Bragadiru. Acesta a fost dus la spital, iar polițiștii au deschis o anchetă, reușind, în scurt timp să îl prindă pe agresor.

Scandalul dintre cei doi bărbați a avut loc în parcarea unei săli de eveniment din orașul Bragadiru.

După mai multe injurii adresate reciproc, situația a degenerat, iar unul dintre bărbați a scos o lamă ascuțită, ca mai apoi să-l înjunghie cu brutalitate pe celălalt bărbat.

Invitații au fost cei care au alertat autoritățile, referitor la un bărbat întins pe jos în fața restaurantului cu pete de sânge pe haine.

Poliția Ilfov a fost sesizată duminică noaptea că pe o stradă din orașul Bragadiru se află o persoană căzută. Oamenii legii au constatat că este vorba de un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care i-au acordat primele îngrijiri victimei. Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind declarat decesul acestuia.

Inculpatul s-a predat la Poliție

În urma activităților desfășurate, polițiștii orașului Bragadiru au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, bănuit de comitera faptei.

Acesta s-a predat la Secția 19 Poliție din București, de unde a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară