Stanga
Dreapta

Reacția lui Clotilde Armand după protestul organizat de primarul Sectorului 3

Gabriela M Bogdan, 17 noiembrie 2023, Ora 11:47

  • print
  • |
reactia-lui-clotilde-armand-dupa-protestul-organizat-de-primarul-sectorului-3-51975-1.jpg

Clotilde Armand, primarul USR al Sectorului 1, reacționează la protestul organizat de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, pentru Parcul IOR. Armand râde de greșelile gramaticale de pe pancartele protestatarilor.

„Nu pot să mă abțin dar PSD ar face bine să pună mâna serios pe carte (de citit). Toate mesajele PSD împotriva lui Nicușor Dan au virgule între subiect și predicat”, scrie Clotilde Armand pe Twitter.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inițiat un protest sub geamul primarului general, Nicușor Dan. Robert Negoiță este nemulțumit că primarul general nu se implică pentru a rezolva problema parcului IOR.

„Ne-a promis că în 6 săptămâni rezolvă. Au trecut 8 luni de atunci! Să-i ducem un calendar, să vadă că au trecut 8 luni. Ne dor și dor ochii de la cât praf în ochi am primit!”, a spus Robert Negoiță.

Acțiunea de protest a lui Robert Negoiță și a celor de la PSD s-a desfășurat în timp ce primarul general Nicușor Dan susținea o conferință de presă.

 

FOTO: ziare.com

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară