Stanga
Dreapta

Protest la Cotroceni: „Iohannis, președintele plagiatorilor”

Gabriela M Bogdan, 13 ianuarie 2023, Ora 11:51

  • print
  • |
protest-la-cotroceni-iohannis-pre-edintele-plagiatorilor-51383-1.jpg

USR a organizat, vineri dimineața, un protest în fața Administrației Prezidențiale și a Ministerului de Interne „față de menținerea în funcția de ministru a plagiatorului Lucian Bode”.

„Au trecut două zile de la verdictul de plagiat. Bode și Iohannis se fac că plouă. Am decis să le reamintim”, afirmă Cătălin Drulă, președintele USR.

Membrii USR au afișat bannere pe care scria „Iohannis, președintele plagiatorilor. Ciucă, Bode, Cîmpeanu” și „Șeful polițiștilor e hoț. Bode, demisia!”.

„Corupție. Plagiat. Incompetență. Ce mai trebuie să facă Lucian Bode ca premierul Nicolae Ciucă și președintele Iohannis să-l trimită acasă?”, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (...) Aceste atacuri concertate ale USR și ale sateliților săi asupra mea sunt absurde”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară