Stanga
Dreapta

Problemele parcă nu se mai sfârșesc! Irinel Columbeanu confirmat cu noul coronavirus. Care este starea acestuia și ce declară direct din spital

Gabriela M Bogdan, 24 septembrie 2021, Ora 11:28

  • print
  • |
problemele-parca-nu-se-mai-sfar-esc-irinel-columbeanu-confirmat-cu-noul-coronavirus-care-este-starea-acestuia-i-ce-declara-direct-din-spital-49387-1.jpg

 

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Acesta a fost dus la Spitalul Ilfov, după ce a solicitat ajutorul medicilor de pe Ambulanță.

 Irinel Columbeanu a confirmat faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, bărbatul a lăudat promptitudinea spitalelor și profesionalismul doctorilor. De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit faptul că virusul chinezesc este real și ”este foarte pervers și înșelător”.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect. Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a spus Irinel Columbeanu.

”Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu”

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Irinel Columbeanu, Nicușor Stan, un investitor din zona Otopeni, s confirmat veștile proaste despre fostul soț al Monicăi Columbeanu.

 

”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat. Oricum, eu le recomand tuturor să meargă la spital în caz că fac COVID-19, nu este de joacă cu acest virus și dacă ești vaccinat, și dacă nu ești.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine. I-am spus lui Irinel Columbeanu să apeleze la mine în cazul în care are nevoie de orice, suntem, în primul rând, prieteni și e normal să îl ajut cu orice dacă pot să o fac”, a spus Nicușor Stan.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară