Stanga
Dreapta

Primăria Sectorului 4 se apropie de finalizarea lucrărilor din Parcul Tudor Arghezi

Gabriela M Bogdan, 13 septembrie 2023, Ora 09:50

  • print
  • |
primaria-sectorului-4-se-apropie-de-finalizarea-lucrarilor-din-parcul-tudor-arghezi-51852-1.jpg

Primăria Sectorului 4 se apropie de final cu lucrările la Parcul Tudor Arghezi, amenajat de la zero pe bd. Metalurgiei. Spațiul verde ar urma să fie deschis până la finalul lunii septembrie.

Parcul are o suprafață de circa 4 hectare. Față de randările inițiale, Primăria a redus suprafața betonată, acest lucru fiind cerut de locuitorii din zonă.

Pe lângă spațiul verde și alei, în parc a fost amenajată o pistă pentru alergare, o fântână arteziană cu jocuri de lumini pe muzică, o zonă pentru fitness, dar și o parcare, deoarece pe bulevard nu există această facilitate, iar vizitatorii nu au unde lăsa mașina. Parcul nu are loc de joacă, dar reprezentanții Primăriei au anunțat că fac în zonă terenuri de sport, iar pentru un loc de joacă este posibil să mai cumpere o bucată de teren, în continuarea parcului fiind câmp.

Lucrările de amenajare sunt aproape gata, mai fiind de turnat tartanul la locul amenajat pentru fitness și mici completări la gazon.

„Actuala configurație a parcului este rezultatul a sute, dacă nu mii de sesizări primite în ultima perioadă din partea familiilor care s-au mutat în zonă și care aveau nevoie urgentă de cât mai multe spatii verzi, de cât mai mulți copaci. Prin urmare, am îndeplinit ceea ce oamenii au cerut. Adică am amenajat un spațiu verde, de relaxare, o oază de liniște, fapt pentru care locurile de joacă pentru copiii mai mari, 14 la număr, le-am mutat peste drum, între Metro și Cartierul Solar. Evident că nu-i vom uita nici pe prichindeii noștri și că, dacă vă doriți acest lucru, vom amenaja și locurile de joacă potrivite pentru copilași, cu leagăne, tobogane și alte asemenea aparate de joacă”, a scris primarul Daniel Băluță, recent, pe pagina de Facebook.

 FOTO: sectorul4news.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară