Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Pasajul Unirii oficial este închis: „Categoric o să fie dezastru”

Gabriela M Bogdan, 20 iunie 2022, Ora 09:58

  • print
  • |
pasajul-unirii-oficial-este-inchis-categoric-o-sa-fie-dezastru-50800-1.jpg BREAKING NEWS

 

Pasajul Unirii din Capitală a fost închis. A intrat în reabilitare până la începutul lunii septembrie, timp în care șoferii vor fi nevoiți să folosească rute alternative sau să circule pe deasupra. Pasajul Unirii este cel mai circulat pasaj din București – zilnic, aproximativ 60.000 de mașini trec pe acolo.

-Categoric o să fie dezastru.

-O să fie extrem de aglomerat. Nu vreau să îmi imaginez, sincer. Cred că nici nu o să o mai ia lumea prin centru.

- Având în vedere că lucrează pentru îmbunătățire, putem rezista perioada asta de lucrări.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: Vom realiza placarea acestei structuri cu materiale de foarte bună calitate, astfel încât să nu mai fim în situația, așa cum a fost în cursul acestui an de cel puțin trei ori, ca Inspectoratul pentru Situații de Urgențe să oprească circulația.

Jurnalist: Principalele lucrări se vor face la aceste plăci care de-a lungul timpului au început să se desprindă și să reprezinte un adevărat pericol pentru șoferi.

Pasajul Unirii va fi închis până la începutul lunii septembrie, timp în care muncitorii vor munci atât ziua, cât și noaptea.

Pasajul Unirii, lung de 800 de metri, a fost inaugurat în 1987. În 2017, o expertiză tehnică a arătat că se află într-o stare avansată de degradare. Primăria Sectorului 4 a preluat de la Primăria Generală, la începutul acestui an, administrarea pasajului și a alocat 53 de milioane de lei lucrărilor de reparații.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară