Stanga
Dreapta

Nou scandal în Senat: „La mulți ani...cu executare!”

Gabriela M Bogdan, 29 noiembrie 2023, Ora 10:33

  • print
  • |
nou-scandal-in-senat-la-multi-ani-cu-executare-51993-1.jpg

Fostul premier Florin Cîțu, senator PNL, a ajuns la Comisia Juridică din Senat pentru a-și studia dosarul întocmit de procurorii DNA. La Comisia Juridică a venit și liderul AUR, George Simion, care i-a urat lui Cîțu: ”La mulți ani, cu executare!”.

George Simion a spus că n-a discutat cu Florin Cîțu ”pentru că tremura săracul”.

”Să vedem ce poziție va avea și USR-ul, pentru că liberalii văd că au început să scape de orătăniile corupte din partid”, a mai spus Simion.

Liderul AUR susține că procurorii DNA ar trebui să lărgească lista celor acuzați în afacerea ”Vaccinul” și a explicat că inclusiv șeful DSU, Raed Arafat, ar trebui chemat de procurori.

În Senat, de la ora 12.00, este programată ședința în cadrul căreia Florin Cîțu află dacă va rămâne fără imunitate parlamentară.

 

FOTO: g4media.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară