Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Noi oportunități de dezvoltare pentru copiii din Sectorul 4. Toate acestea sunt oferite de Totul Verde

Gabriela Mihai, 24 septembrie 2021, Ora 12:21

  • print
  • |
noi-oportunitati-de-dezvoltare-pentru-copiii-din-sectorul-4-toate-acestea-sunt-oferite-de-totul-verde-49392-1.jpg BREAKING NEWS

 

Terenuri sportive, de handbal, baschet, tenis ori fotbal, o sală de sport multifuncțională, bazin de înot semiolimpic omologat, toate acestea sunt componentele unui adevărat complex sportiv, parte integrantă a școlii gimnaziale 190. Noi oportunități de dezvoltare pentru copiii din sectorul 4.

Aceștia au lăsat bălăceala de vară de la ștrandurile și piscinele în aer liber sau din valurile mării și s-au mutat la interior. Bazinul de înot de la Școala 190 a devenit locul de distracție și de mișcare pentru elevii din Sectorul 4.

Cei care doresc să practice acest sport sunt așteptați în clădirea de pe strada Nițu Vasile nr. 16, intrarea de pe Secuilor, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-15.00, iar sâmbăta și duminica, în intervalul orar 08.00-10.00. Înscrierile se fac doar prin intermediul școlii, iar listele vor ajunge la bazin, pentru programare, prin intermediul Direcției de Învățământ.

 

Cursurile sunt gratuite în tot acest timp, iar elevii din Sectorul 4 care vor trece pragul bazinului construit în curtea Școlii 190 sunt supravegheați atent de personal calificat care îi va iniția în tainele înotului.

Toate aceste minunății sunt funcționale și de mare încredere, grație muncii depuse de angajații de la Totul Verde. SA, care au grijă ca zona să fie permanent curățată și igienizată. Noutăți  din activitatea companie Totul Verde. SA, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite,  pot fi regăsite  pe noul site totulverde.ro.

Altfel, oricine dorește să practice înotul  în afara programului sus menționat se poate programa, contra-cost, direct la sediul bazinului de înot. Pentru siguranța tuturor, zilnic, între orele 15.00 și 16.00 se face dezinfecție prin nebulizare.

FOTO: Gabi Boholț

 

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:53
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă