Stanga
Dreapta

Ninsori, lapoviță și ploi în aproape toată țara

Gabriela M Bogdan, 15 martie 2023, Ora 10:40

  • print
  • |
ninsori-lapovita-i-ploi-in-aproape-toata-tara-51545-1.jpg

Meteorologii anunță ploi, lapoviță și ninsoare până joi seara în toată țara. O alertă Cod galben va intra în vigoare miercuri la ora 18.00 și anunță vânt puternic în 5 județe.

Meteorologii au transmis, miercuri, o informare meteo de vânt puternic, ploi, lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării.

De miercuri ora 16.00 până joi ora 20.00, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vor fi ploi, iar în noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) și în prima parte a zilei de joi în dealurile vestice, dar și în zonele mai joase din Maramureș, Transilvania și nord-vestul Moldovei se vor semnala și lapovițe și ninsori.

Ninsori la munte

La munte, din seara zilei de miercuri vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare în regiunile vestice, iar din dimineața zilei de joi și în cele estice, sudestice, precum și pe crestele montane, cu viteze în general de 45...55 km/h.

O alertă Cod galben intră în vigoare miercuri la ora 18.00 și expiră joi la ora 18.00, anunțând intensificări ale vântului în Satu Mare, Bihor, Arad, Caraș-Severin și Timiș.

Local și temporar, mai ales în zona de câmpie din Crișana și Banat, vor fi intensificări ale vântului cu viteze de peste 55...60 km/h.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

12:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară