Stanga
Dreapta

Mesaj tăios pentru șefii OMV: “Eu nu negociez!„

Gabriela M Bogdan, 18 septembrie 2023, Ora 11:50

  • print
  • |
mesaj-taios-pentru-efii-omv-eu-nu-negociez-51862-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu va avea o întâlnire cu reprezentanții OMV, cei care au anunțat că și-ar dori o renegociere a Legii offshore. Ciolacu a ținut să le transmită acestora că nu este dispus să negocieze Legea offshore.

”Nu știu exact ce doresc, o să mă văd astăzi, împreună cu domnul președinte al Senatului și cu reprezentanții OMV.

Eu știu că este o lege offshore asumată, există niște litigii pe care OMV le are cu statul român pe care eu îmi doresc să le închidem amiabil. Probabil că acestea vor fi pe ordinea de zi, cel puțin eu le voi propune.

Eu am o lege offshore în România pe care nu o negociez! Nu înțeleg de ce această presiune, avem deja o lege offshore.”, a spus Marcel Ciolacu.

 FOTO: cotidianul.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară