Stanga
Dreapta

Investiție record pentru România

Gabriela M Bogdan, 13 septembrie 2023, Ora 11:00

  • print
  • |
investitie-record-pentru-romania-51853-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu susține că, din punctul său de vedere, în educație și în sănătate ar trebui să alocăm ”20-25% din PIB”. El arată că vremurile s-au schimbat, iar acum nu mai există o singură sursă de finanțare în aceste domenii ci sunt mai multe surse.

”Părerea mea este că trebuie să dăm 20-25% din PIB. Construcția bugetului a fost alta. Există un efort bugetar major în zona de educație și în zona de sănătate. Nu ne mai uităm ca în vremea comunistă la ceva fix, între timp investiții face și domnul primar, fac și alții. Toate aceste investiții raportate la procentul din PIB sunt foarte mari.

Cred că închidem anul cu cele mai mari investiții pe care le-a avut România în ultimii 32 de ani, investiții din bani publici și din bani europeni, ceea ce este un lucru foarte bun pentru că această creștere economică a fost datorată investițiilor.”, a spus Ciolacu.

 FOTO: digi24.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară