Stanga
Dreapta

Ilie Năstase, evacuat din completul rezidențial de lux pus la dispoziţie de Ion Ţiriac

Gabriela M Bogdan, 5 august 2022, Ora 09:33

  • print
  • |
ilie-nastase-evacuat-din-completul-rezidential-de-lux-pus-la-dispozitie-de-ion-tiriac-50941-1.jpg

Foștii mari tenismeni Ilie Năstase și Ion Țiriac păreau de nedespărțit, având o prietenie care a depășit 50 de ani. Totuși, lucrurile între cei doi par a fi luat o turnură diferită, asta după ce Ilie Năstase a fost dat afară din completul rezidențial de lux ”Stejarii”, deținut de Ion Țiriac.

 

Conform celor de la tiriac-oficial-i-a-incetat-contractul-de-inchiriere-dar-motivul-e-altul-exclusiv-19499301">ProSport, Ilie Năstase nu și-ar fi plătit chiria timp de mai multe luni, asta deși ar fi avut o chirie preferențială, obținută în baza relației cu Ion Țiriac.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat să spună Ilie Năstase.

Totuși, se pare că motivele sunt altele, iar Ilie Năstase și Ion Țiriac au o relație mult deteriorată. Asta s-ar datora ieșirilor publice ale lui Ilie Năstase, dar și ultimei sale soții, despre care Ion Țiriac nu are o părerea prea bună și despre care se spune că l-a ruinat financiar pe Năstase.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:52
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară