Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Țepe la nivel înalt! Cum a primit bani de la mai multe persoane un fost consilier general și, totodată, lider politic pe facturi fictive

Valentina Popescu, 15 martie 2023, Ora 11:02

  • print
  • |
epe-la-nivel-inalt-cum-a-primit-bani-de-la-mai-multe-persoane-un-fost-consilier-general-i-totodata-lider-politic-pe-facturi-fictive-51547-1.jpg BREAKING NEWS

Un bărbat din București a convins o femeie să îi dea 85.000 de euro, „menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive”, conform Poliției Capitalei.

Conform surselor judiciare, bărbatul în cauză ar fi Richard Radu, fost consilier general în Primăria Capitalei din partea PNL. Ulterior, Richard Radu a trecut UNPR și ulterior la PMP (prin fuziunea cu UNPR), acolo unde a candidat pentru un mandat de senator.

Fostul politician a păcălit o femeie că își va lansa propria monedă crypto, că este expert în această piață. De asemenea, el susținea că urmează  intermedieze servicii de furnizare electrică sub prețul pieței și i-a emis femeii facturi prin care arăta că rulează bani mulți prin firma sa.

 

Ce au descoperit polițiștii

Marți, poliţiştii din București au făcut o percheziție domiciliară într-un dosar penal de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2020 - 2021, prin prezentarea unor pretexte nereale, un bărbat ar fi determinat o femeie să îi remită 85.000 de euro, „menținând-o în eroare prin prezentarea de contracte sau facturi fictive”, informează Poliția Capitalei.

La percheziție au fost ridicate mai multe documente și obiecte cu valoare probatorie, telefoane mobile și medii de stocare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară