Stanga
Dreapta

ENGIE continuă investiția în formarea tinerelor generații de instalatori

Gabriela Mihai, 12 mai 2022, Ora 11:57

 • print
 • |
engie-continua-investitia-in-formarea-tinerelor-generatii-de-instalatori-50636-1.jpg

 

Elevii de clasa a VIII-a, din București și Constanța, au șansa de a învăța meseria de instalator instalații tehnico-sanitare, în timp ce primesc până la 1.050 de lei lunar. Toate acestea prin programul de învățământ profesional în sistem dual, derulat de ENGIE Romania în parteneriat cu Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” din București, Liceul Tehnologic “Tomis” din Constanța și asociația Hands Across România.

Cu o investiție de aproximativ 10 milioane de lei în programul de învățământ profesional în sistem dual, ENGIE Romania recrutează 50 de elevi pentru anul școlar 2022-2023. Timp de trei ani, elevii îmbină teoria cu practica și au multiple beneficii. La finalul studiilor, au oportunitatea de a se angaja în cadrul filialelor companiei, la Distrigaz Sud Rețele și ENGIE Servicii. Cei interesați pot afla mai multe pe engie.ro sau la numărul de telefon 0758.026.111.

Avantaje financiare multiple: până la 1.050 de lei lunar

Elevii care optează pentru programul de învățământ profesional în sistem dual “Energie pentru meseria mea” au importante beneficii. Suplimentar față de bursa lunară acordată de statul român, în valoare de 200 de lei, ENGIE Romania oferă:

 • Bursă lunară în valoare de 500 de lei;
 • Bursă de merit în valoare de 200 de lei, în funcție de rezultatele școlare;
 • Supliment de 150 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de transport pre-urban sau a cazării în regim de semi-internat;
 • Masă de prânz pe toată durata practicii;
 • Condiții excelente de practică, sub îndrumarea mentorilor cu experiență;
 • Certificarea de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze;
 • Oportunitatea de a se angaja în cadrul uneia dintre filialele companiei, Distrigaz Sud Rețele și ENGIE Servicii, la finalul celor trei ani de studii.

Până acum, 165 de elevi din București, Brașov și Galați au ales programul de învățământ profesional în sistemul dual, derulat de ENGIE Romania. 51 de absolvenți ai programului lucreză deja în cadrul celor două filiale, Distrigaz Sud Rețele și ENGIE Servicii. Pentru calificarea celor 215 elevi, ENGIE Romania investește aproximativ 10.000.000 de lei.

 

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:46
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară