Stanga
Dreapta

Ședință de Guvern susținută de copii la Palatul Victoria

Gabriela M Bogdan, 21 noiembrie 2022, Ora 11:37

  • print
  • |
edinta-de-guvern-sustinuta-de-copii-la-palatul-victoria-51270-1.jpg

Palatul Victoria devine, azi, Guvernul Copiilor, iar locurile miniștrilor vor fi ocupate în această dimineață de cei mici. Ei vor susține o ședință de Guvern în care vor prezenta mai multe proiecte. Evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului va începe la ora 11.00.

Cei mici îşi vor prezenta viziunea şi aspiraţiile pentru România printr-o serie de proiecte pe care le vor propune în cadrul simulării şedinţei de guvern, se arată într-un anunţ transmis de Executiv.

Şedinţa va fi condusă de către Consilierul de stat şi coordonatorul strategic al asistenţei umanitare din cadrul Departamentului pentru Responsabilitate Socială Comunitară şi Grupuri Vulnerabile, Mădălina Turza.

 Evenimentul este realizat în parteneriat cu UNICEF România. Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului este marcată anual în data de 20 noiembrie.


 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară