Stanga
Dreapta

Echipajele Totul Verde. salubrizează seară de seară bulevardele și străzile din Sectorul 4

Gabriela M Bogdan, 28 noiembrie 2022, Ora 11:00

  • print
  • |
echipajele-totul-verde-salubrizeaza-seara-de-seara-bulevardele-i-strazile-din-sectorul-4-51287-1.jpg

Serile sunt tot mai reci, dar străzile și mobilierul stradal din București se amestecă, de multe ori, cu negura nopții. Cineva trebuie să se ocupe de îndepărtarea resturilor și mizeriei lăsate peste zi de către cei mai neglijenți și mai nepăsători! În sectorul 4, de această problemă se ocupă, în ciuda vremii, cei de la Totul Verde. SA. Angajații de la schimbul 3 își fac treaba cu conștiin­ciozitate. Îi găsim seară de seară prin sector. Ei pot fi remarcați la acțiunile de curățare, spălare și igienizare a locurilor publice din sector, astfel încât totul să fie oglindă în fiecare dimineaţă când oamenii pleacă la serviciu!

“Ieșim cu mai multe echipaje în teren. Salubrizăm, spălăm mobilierul stradal. Muncim și noaptea pentru ca străzile să fie mereu curate, pentru cetățenii sectorului. Ieșim mereu cu mai multe echipaje, pentru a acoperi toate străzile și marile bulevarde ale cartierului, astfel încât dimineață totul să fie lună”, a explicat pe pagina primarului Daniel Băluță, unul dintre șefii de echipă ai companiei, Cezar Daniel Ionescu.
„Ei sunt o parte din oamenii care lucrează de noapte și au grijă ca sectorul nostru să fie curat, atunci când noi ne trezim. Le mulțumesc pentru tot ceea ce fac pentru co-munitatea sectorului 4 și le urez, în fiecare dimineață când plec de acasă către serviciu, somn ușor”, a fost reacția edilului din Sectorul 4 la modul în care cei de la Totul Verde. își desfășoară activitatea! În con­cluzie, dacă le-am respecta mun­ca, le-am face nopți de lucru mai ușoare! Mai ales în această perioadă a anului!

 

EDITORIAL

Groapa de gunoi numită Facebook

Groapa de gunoi numită Facebook

Dacă într-un trecut, nu foarte îndepărtat, pe Facebook puteai citi informații utile, postări inspirate și argumentate, în ultimul timp pe pagină îți apar doar știri despre accidente tragice, înmormântări și îndemnuri de a dona pentru tot felul de tâmpenii. Unii ar putea zice că foarte mult c ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară