Stanga
Dreapta

Controale ANPC, miercuri dimineață, în mijloacele de transport STB: „Să cureţi 43 de tramvaie cu două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”

Gabriela M Bogdan, 23 noiembrie 2022, Ora 11:16

  • print
  • |
controale-anpc-miercuri-dimineata-in-mijloacele-de-transport-stb-sa-cureti-43-de-tramvaie-cu-doua-persoane-in-trei-ore-pare-desprins-din-reclamele-la-detergenti-51279-1.jpg

ANPC a demarat, miercuri dimineaţa, acţiuni de verificare a mijloacelor de transport în comun ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB), operațiunea fiind în desfăşurare, anunță reprezentanţii săi.

 „Începând cu ora 4, în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti -Ilfov au desfăşurat acţiuni de verificare a activităţii STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri”, transmit reprezentanţii ANPC.

 Aceştia au precizat că acţiunea este în desfăşurare.

Potrivit primelor imagini transmise din timpul controalelor, inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare și scaune cu capitonajul deteriorat.

 De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate. Protecția consumatorului a găsit scaune rupte și mizerie în mijloacele de transport în comun din București.

 „Să cureţi 43 de tramvaie cu doar două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a comentat preşedintele ANPC Horia Constantinescu.

 ANPC urmează să prezinte în cursul zilei concluziile controalelor.

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:55
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară