Stanga
Dreapta

Cine va fi șeful interimar al ANAF-ului?

Gabriela M Bogdan, 30 mai 2023, Ora 10:43

  • print
  • |
cine-va-fi-eful-interimar-al-anaf-ului-51711-1.jpg

 

Președintele ANAF, Lucian Heiuș (PNL), și-a dat luni demisia din funcție. Șefia ANAF va fi preluată interimar de către vicepreședintele ANAF, Nicoleta Cârciumaru, ne-au precizat surse politice.

„L-am demis, azi, pe șeful Autorității Naționale a Vămilor și am luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale. Reformarea acestor instituții trebuie accelerată, prin digitalizare, profesionalizarea angajaților și eficientizarea procedurilor de lucru. Doar astfel vom putea valorifica în interes public rezultatele bune ale economiei și vom răspunde nevoilor sociale.

 

Prin continuarea programelor de investiții masive, colectare corectă a veniturilor la buget și exploatarea resurselor noastre naturale, România va intra într-o nouă etapă de modernizare, în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, arată premierul Nicoale Ciucă.

Lucian Heiuș a demisionat, luni, din funcția de șef al ANAF.

„Mi-am înaintat astăzi demisia din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. A fost o onoare pentru mine să conduc această instituție și le mulțumesc colegilor mei pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă în acest an. Totodată, sunt mulțumit de faptul că, în acest mandat, ANAF a reușit să atingă cu succes toate jaloanele stabilite prin PNRR și toate obiectivele asumate prin programul de guvernare, cu onestitate, responsabilitate și respect față de contribuabili”, a scris Heiuș, luni, pe contul său de Facebook.

Cine este Nicoleta Cârciumaru

Cîrciumaru a fost Director general la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, cea mai importantă direcție regională a instituției.

„Cu o experiență de peste 20 de ani în Administrația Fiscală, ultimii chiar la conducerea Administrației Sector 6 a Finanțelor Publice și apoi a Direcției Generale Regionale a Finațelor Publice a municipiului București, doamna Cîrciumaru preia, odată cu funcția de vicepreședinte ANAF, și coordonarea activității de colectare a veniturilor bugetare”, arată comunicatul ANAF.

Și soțul Nicoletei Cîrciumaru, Mihai Cîrciumaru, lucrează la ANAF, ultima declarație de avere arătând că acesta este referent la Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:12
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară