Stanga
Dreapta

Candidatul umanist la Sectorul 5, Vlad Popescu Piedone, participă la campania de transfuzii alături de colegii săi

Gabriela M Bogdan, 19 mai 2023, Ora 11:13

  • print
  • |
candidatul-umanist-la-sectorul-5-vlad-popescu-piedone-participa-la-campania-de-transfuzii-alaturi-de-colegii-sai-51691-1.jpg

Deputatul Vlad Popescu Piedone, liderul organizației Partidului Umanist Social-Liberal Sector 5, alături de colegii săi, a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, potrivit unui comunicat de presă al PUSL.

„Un gest mic, ca acesta pe care l-am făcut noi astăzi, poate însemna enorm pentru pacienții care așteaptă transfuzii. Cele câteva minute pe care le petreci aici pot face diferența dintre viață și moarte.”, a declarat Vlad Popescu Piedone.

Acesta a amintit și că donarea de sânge are beneficii certe atât pentru pacienții din spitale, cât și pentru propriul organism.

“Sunt copii, părinți, bunici, care așteaptă transfuzii de sânge și, de multe ori, lipsa acestora duce la amânarea unor operații vitale. Să ne gândim la ei și, de ce nu, și la noi, prin faptul că donarea de sânge ajută la întărirea sistemului imunitar sau diminuează riscul de boli cardiovasculare.”

Potrivit aceleiași surse, Vlad Popescu Piedone nu este la prima acțiune de acest fel, el având deja carnet de donator activ.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară