Stanga
Dreapta

Baie de mulțime în târg, după ce Piedone a "spart" o ceapă cu jumări

Gabriela M Bogdan, 12 februarie 2024, Ora 10:10

  • print
  • |
baie-de-multime-in-targ-dupa-ce-piedone-a-spart-o-ceapa-cu-jumari-52090-1.jpg

Imagini virale cu Piedone! Baie de mulțime în târg, după ce a 'spart' o ceapă cu jumări și cârnăciori la terasă.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a mers la târg. Și asta pentru că, susține edilul, i se făcuse poftă de ceva tradițional. În postarea de pe Facebook, care a devenit virală, Piedone apare la o terasă, înconjurat de prieteni, în timp ce sparge o ceapă, pe care o servește alături de jumări și cârnăciori.

Apoi, după cum îi stă bine omului după masă, primarul a luat la pas târgul și s-a oprit atunci când cineva a avut să-l întrebe ceva sau a dorit să imortalizeze totul într-o fotografie.

Ce a scris primarul Sectorului 5

"Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni.

Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jijia în sus.

Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!

Și cum sunt pofticios de mic… n-am mai avut răbdare! Am spart o ceapă și-am încropit o câmpenească ardelenească, laolată cu amicii, chiar în buza tarabei.

Sătul și ferice… am luat-o la pas, bucuros și curios să mă cântărească oamenii cu o vorbă, cu un îndemn și c-o povață!

Că de când mă știu prin administrația locală, am învățat că NU cântarele oficiale dau exactă greutatea omului, ci… omul este cel care cântărește cel mai bine omul!

Am plecat energizat cu prietenia oamenilor simpli care m-au acceptat așa cum sunt, m-au susținut necondiționat și mi-au fost mereu aproape, încrezători că ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă,

Piedone rezolvă,

PIEDONE POATE!", a scris Piedone la postarea din târg.

FOTO: antena3.ro

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:11
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară