Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: ANAF scoate la concurs sute de posturi. Instituția nu a mai făcut angajări din 2016

Gabriela Mihai, 16 mai 2022, Ora 12:21

  • print
  • |
anaf-scoate-la-concurs-sute-de-posturi-institutia-nu-a-mai-facut-angajari-din-2016-50659-1.jpg BREAKING NEWS

 

După ce nu a mai făcut angajări din anul 2016, ANAF a anunțat că scoate peste 200 de posturi pentru departamentul central și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București. Inclusiv debutanții pot obține un loc de muncă la stat. 

Agenția Națională de Administrație Fiscală a anunțat că face angajări. Sunt scoase 79 de posturi de execuție pentru aparat central și 130 de posturi pentru DGFP București. Vestea a venit de la noul președinte ANAF, Lucian Heiuș. Potrivit oficialului, aceasta va fi prima etapă de recrutare, iar cea de-a doua ar avea loc în toamna lui 2022. Dacă prima  vizează angajările pentru Capitală, următoarea va fi pentru orașele mari. 

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcţiile regionale, în special pentru judeţele mari, unde sunt contribuabili importanţi”, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

Ce posturi scoate la concurs ANAF

Printre departamentele pentru care este nevoie de personal la ANAF, se numără: Direcţia generală juridică, Unitatea de management al informaţiei şi Direcţia generală de management al riscurilor. Pentru DGRFP Bucureşti, joburile scoase în concurs sunt de inspectori și referenți. 

Cu această ocazie, noul președinte al ANAF a anunțat și că va demara controale în toate domeniile cu risc ridicat. 

„Îmi asum misiunea de a demonstra cã ANAF-ul este un partener al contribuabililor oneşti, cã aceastã instituţie merită încrederea şi respectul cetăţenilor, dar şi cã vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau sã vã anunţ cã în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune”, a adăugat ANAF, Lucian Heiuş.

 

 

EDITORIAL

Acum, că a fost tras pe linie moartă,  penibilul  Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

Acum, că a fost tras pe linie moartă, penibilul Cîţu avertizează că România va intra într-o criză economică severă

     Florin Cîţu spune că economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta şi avertizează că o prăbuşire economică este inevitabilă. ”Economia României va avea o creştere economică aproape de zero anul acesta. Bugetul este construit pe o creştere economică de 4.6%. Cu o prob ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară